Eiras hals

Etter mange hyggelige tilbakemeldinger på Instagram, er det med glede jeg kan fortelle at jeg nå har en ny oppskrift tilgjengelig i nettbutikken min under fanen Oppskrifter; Eiras hals

Jeg har for lenge siden strikket halser til sønnen min i BabySilk fra Du store alpakka, og de har vært supergode og varme, slitesterke og tilsynelatende evigvarende på grunn av god elastisitet. Det var derfor på tide å sette oppskriften i system, og samtidig lage en mer feminin variant av go’halsene våre.

Oppskriften på Eiras hals er i størrelser fra 6 måneder til 10 år, og halsen strikkes på pinne 4. (Så det går unna!)

Jeg brukte litt tid på å bestemme navnet, men fant etter hvert ut at jeg ville ha et norrønt navn fordi mønsteret minnet om noe litt vikingaktig. Det første navnet som poppet opp i hodet mitt var Eira – et vakkert jentenavn! Så da ble det Eiras hals.

Håper andre vil bli like glade i denne halsen som vi er.

Tusen takk til min lille vakre modell, Bella Amelia!

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Share this post

3 replies on “Eiras hals

 • Christina

  Aldeles nydelig hals! Holder på å strikke den nå, men forstår ikke delen med framsiden.. (Strikker 2-4år)
  For hvis man har 46 masker, legger opp 5 nye masker, og så strikker den første av de 46 vrang, så går det ikke opp med diagrammet som går over 11 masker..
  Kjenner jeg er superfrustrert,for baksiden gikk jo så fint og utrolig kjapt og greit å strikke!

  Klarer du å se hva som er galt?

  Svar
  • Erica

   Hei Christina!
   Beklager superfrustrasjonen, og tusen takk for tilbakemeldingen din! 🙂 Du har helt rett! Her har det dessverre sneket seg inn en liten feil. Det skal være: Legg opp 4 nye masker, 2 vr, *mønster etter diagram B*, osv. Feilen er nå rettet. Ønsker deg en fortsatt fin dag! 🙂 Hilsen Erica

   Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.