For å matche Rilletrøjen jeg har strikket i pudderrosa (omtalt i forrige innlegg), var jeg bare nødt til å strikke en liten babybukse i samme farge.

Denne er også etter oppskrift i heftet Babystrik på pinde 3 av Lene Holme Samsøe, og jeg likte den fordi den var både enkel å strikke, og ren og delikat å se på. Jeg liker ikke for mye dilldall, og med en lang og god vrangbord både i livet og nederst på bena, ser jeg får meg nokså lang brukstid. Buksen er strikket i størrelse 0 – 3 måneder, men jeg ser for meg at den kan brukes litt utover de tre første månedene fordi man kan brette ned vrangbordene på bena og sagge buksa litt i livet på grunn av den lange vrangborden.

For å få en liten personlig vri på den, strikket jeg inn et lite blad nederst på venstre ben etter Bella-mønsteret (Babystrik på pinde 3).

Babybukse

Shares

Pin It on Pinterest