Om meg

Knitting is my yoga

For meg er strikking en perfekt avkobling i en hektisk hverdag med jobb, trening og familieliv. Jeg pleier å si at «strikkingen er min yoga». Det er når jeg strikker at jeg slapper ordentlig godt av. Jeg får tid til å stoppe opp og reflektere over ting, og i tillegg gir strikkingen meg et kreativt utløp. Jeg finner enorm glede i å faktisk kunne lage noe med hendene mine. At jeg kan gå fra idé og et enkelt garnnøste, til et plagg som er akkurat sånn som jeg vil ha det, er en utrolig følelse.

Jeg begynte å strikke da sønnen min skulle begynne i barnehagen og trengte såkalt «tykk ull». Dette viste seg å være nokså vanskelig å få tak i, men jeg fikk veldig god hjelp av en dame på Husfliden. Hun fikk nemlig overbevist meg om at det faktisk var mulig – selv for en som ikke kunne strikke – å lage en Marius-genser. Jeg må si jeg var meget skeptisk til hele strikkeprosjektet, og tenkte at dette nok kom til å havne i kategorien «ufullendte prosjekter». Heldigvis tok jeg feil. Ved hjelp av gode instruksjonsvideoer på nettet, og stor entusiasme, ble Marius-genseren ferdig til barnehagestart, og jeg hadde offisielt blitt en strikker.

Mye av det jeg strikker er min egen design. På bloggen min www.waaga.no ønsker jeg å dele inspirasjon og oppskrifter. De som har lyst, kan abonnere på nyhetsbrevet mitt. Man vil da få oppdateringer om hva som skjer på bloggen, oppskrifter, ideer og inspirasjon.