Forrige helg dro Thomas på fotballtur til London med en kompis, og Oscar og jeg bestemte oss for å stikke til mormor og morfar på «landet».

For en fantastisk høst vi har hatt så langt i år! Med temperaturer på 12-15 grader, var det perfekt ullgenservær. Oscar hadde fått med seg et av mine favorittplagg; Vimpelgenseren fra Pickles. Han hater den selv, og vil aldri ta den på, men han aksepterer den når vi først har fått dratt den over hodet.

Jeg liker den blant annet fordi mønsteret er fint, og halsen er tett og god. Jeg må innrømme at originalen, der man strikker vimplene i forskjellige farger, kan bli litt for mye for min del. For meg er det ofte det enkle og rene som gjelder, og jeg synes for mye farger på vimplene gjør den morsom, men litt for vimsete. Det gjelder å tone ned klovnefaktoren.

Men først og fremst liker jeg den fine gråblå fargen i kontrast til koksgrått. Genseren er strikket med dobbelt tråd Lannett fra Sandnesgarn i en utgående (!) farge. Jeg kan ikke fatte at de skal ta denne nydelige gråblå fargen ut av sortementet. Jeg synes ofte problemet med lyseblått garn er at de ikke er hvite eller grå nok. De er litt for knæsje på et vis. Dette er ikke det, og derfor liker jeg den så godt. Jeg har hamstret en del nøster, og har planer om å lage et par småplagg til meg selv også i denne fargen. Det skal dere få se mer av utover vinteren.

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Shares

Pin It on Pinterest