Informasjon

Velkommen til Waaga

Her finner du strikkeinspirasjon, og mønstre designet av Erica Waagene. Oppskriftene er lettleste og tydelige, og målet er å favne et bredt publikum – ikke bare de som har strikket mye tidligere.

Når du kjøper en oppskrift, vil du kort tid etterpå få en mail med lenke til oppskriften. Pass derfor på at du skriver riktig epostadresse. Lenken til oppskriften vil være aktiv i 30 dager, og du kan laste den ned så mange ganger du vil i løpet av denne perioden.

Det hender dessverre at mailene havner i spamen. Hvis du ikke har mottatt oppskrift i løpet av 24 timer etter bestilling, sjekk spamen.

Vær oppmerksom på at det ikke er tillatt å kopiere eller distribuere mønstrene eller oppskriftene til en tredjepart. Dette inkluderer også digitale kopier og videresending av mønster og oppskrift. Det er heller ikke tillatt å selge ferdige plagg som er strikket etter mønstrene uten tillatelse, jf. Lov om opphavsrett til åndsverk mv. av 12.05.1961 nr. 2 kapittel 1.

Det er ingen angrerett på digitale varer som mottas elektronisk for nedlastning, jf. Angrerettloven av 20.06.2014 kapittel 6 §22 n.

Har du spørsmål eller kommentarer kan du sende en mail til e.waagene@gmail.com Jeg forsøker å svare alle i hvert fall innen et par dager.

Pin It on Pinterest